Off on SMART FOLIE VERBUIKT GEEN STROOM ALS HET UIT STAAT SMART FOLIE WORDT BESTUURD DOOR 48V ELECTRA
controle

Precieze controle over privacy

zicht

Behoud een open ruimte met natuurlijk licht en uitzicht.

Diensten

Groothandel in Smart Folie.

Smart Folie

Smart folie of Polymer Dispersed Liquid Crystal (ook wel PDLC film genoemd) is een uniek folie dat op transparante oppervlakken – meestal ramen – wordt geplakt. Het folie kan door middel van een stroompje elektriciteit het oppervlak veranderen van transparant naar ondoorzichtig. Smart Folie kan heel eenvoudig worden bediend met een knop of schakelaar. Op die manier kunt u zelf bepalen op welke momenten privacy gewenst is.

Smart Folie Brochure

Voordelen van Smart Folie

Veel kantoor- en bedrijfspanden hebben ruimten met vele glas. Dat ziet er mooi en ruimtelijk uit maar het grootste nadeel is het gebrek aan privacy. De openheid geeft enerzijds een gevoel van vertrouwen maar in bepaalde gevallen, is het prettiger als u zich kunt afsluiten van de omgeving.

In veel kantoorpanden worden daarom delen van het glas beplakt met ondoorzichtig folie. Niet de mooiste oplossing en het verwijderen is vaak erg lastig.

Smart Folie is de perfecte oplossing voor ruimtes die voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Openheid als het kan, privacy als het moet.

Officiele verdelers

Hoe werkt Smart Folie?

Smart Folie is een gelaagd folieproduct dat bestaat uit Polymer Dispersed Liquid Crystal (PDLC) – folie tussen twee lagen folie en twee geleidende tussenlagen in.  Tussen die lagen zitten vloeibare kristaldelen die zichzelf herpositioneren onder invloed van elektriciteit. Hierdoor ontstaat er een transparante oppervlakte waar je doorheen kunt kijken. Schakelt u de stroom uit, dan nemen de PDLC-deeltjes weer een ongeordende positie in, waardoor de folie (en dus het glas) weer ondoorzichtig wordt en je er niet meer doorheen kunt kijken.

PDLC Folie

Veiligheid & Certificaten

Veiligheid staat bij al onze activiteiten bovenaan het prioriteitenlijstje. De door ons gebruikte Smart Folie is op verschillende manieren op veiligheid getest en u herkent ons Smart Folie dan ook aan het SF Keurmerk.

ROADMAP VAN SMART FOLIE


1e generatie smart folie Lancering
03-03-2015
3e generatie smart folie lancering
Deadline 28-03-2018
100m2
Deadline 03-03-2019
Toegankelijk maken voor wederverkoop
Deadline 20-08-2019

Reviews

 • Beste transparantie in de markt ! Ook zeer uitgebreide uitleg en veel kennis in huis. Een product om je te differentiëren en een uitblinker in zijn soort !

  Liesbeth houbrechts

 • Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

  Patrick Weber

 • Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

  Filip Naten

 • Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

  Atak Han
 • Wow, wat een gaaf spul. Thanks voor de goede service en het resultaat

  Victor Akkermans

 • Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt.

  Evelien Vandeweyer

 • Super mooi product.

  Peter Sluiter

 • Smart Folie biedt kwaliteit en innovatie

  Don Vervooren

 • Super product!!!

  Frederik Kusé